Skip to content

ERVARINGEN VAN MIJN CLIËNTEN:

Marc Hoeijmans, Director Operations
Femke Derksen is een professionele coach met een sterk empathisch vermogen, to the point, met een no-nonsense mentaliteit. Met een achtergrond in het zakenleven kan zij zich goed in bedrijfssituaties inleven.

Zij werkt met een duidelijke aanpak, is concreet en zet verschillende technieken in om snel tot de kern te komen. Femke is een fijne sparringpartner met openhartige en directe feedback die direct het vertrouwen wekt. Ze is zeer praktisch ingesteld en zeer goed in staat maatwerk te leveren. Haar hele methodiek vergt van beide partijen een actieve bijdrage aan de vooraf gezamenlijk bepaalde doelstelling van het coachtraject. Het bood mi snel een positief resultaat met duidelijke inzichten hoe bepaalde situaties in de toekomst tijdig te herkennen en hoe hier beter mee om te gaan.

Ook heeft zij voor bedrijven een zeer interessante wetenschappelijke meting/test om vroegtijdig te signaleren hoe personeel ‘in balans’ is, wat zeer goed kan werken om preventief vast te stellen wat de mentale weerbaarheid van werknemers is en of zij bijv. tegen een burn-out aanzitten. Een individueel coachtraject kan dan tijdig worden ingezet ter voorkoming hiervan. Zeker de moeite waard om tegen geringe kosten een “Quickscan” van de conditie van je personeelsbestand te hebben onder het motto “voorkomen is beter dan genezen”.

Arjen Lansdaal, Manager Purchase & Quality Assurance bij Flatfield Multiprint International B.V.
Ik ben bij Femke terecht gekomen omdat ik, door een aantal gebeurtenissen privé en in mijn werk, op zoek was naar de juiste balans in mijn leven. Daarnaast wilde ik graag weten of mijn huidige functie en werkomgeving wel echt bij mij pasten. Femke’s aanpak is direct, open en eerlijk. Ik voelde me snel op mijn gemak en dan voel je je ook veilig om de diepte in te gaan.Ik weet nu beter wie ik ben, waar ik goed in ben en wat bij mij past. Ik heb meer zelfvertrouwen en ervaar meer balans tussen werk en privé. Ik weet nu ook dat mijn huidige functie goed bij mij past. In mijn werkomgeving heb ik nog wel wat aanpassingen nodig en daarmee ben ik aan de slag gegaan. Femke heeft een gave om op een rustige manier mensen te laten inzien hoe hun wereld in elkaar zit om vervolgens de gewenste verbeteringen in gang te zetten. Voor mij een leerzaam traject!

Janneke Tordoir, medewerkster Groen/Boomverzorging, Gemeente Berg en Dal
Wat ik bijzonder goed en prettig vind, is dat Femke er altijd 100 % met haar aandacht bij is. Ze is goed voorbereid en super positief ingesteld. Ze kan een ander licht werpen op dingen en het praktisch kijken naar de cv en brief enzo was voor mij heel waardevol. De kaartjes met positieve en minder sterke eigenschappen vond ik ook heel goed en af en toe had Femke qua spreuken hele goede aanvullingen, niet te vaak en net op het juiste moment. Dank je wel daarvoor, Femke!!

Esther Askes-Verkerk, Reserveringsmedewerker bij Congres- & Vergadercentrum Domus Medica
Op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer. Ik was over mijn grenzen heen gegaan en dit kwam tot uiting in lichamelijke klachten. Ik was op zoek naar de juiste balans in mijn leven. In het begin waren de sessies best pittig. Ik moest op een hele andere manier naar mezelf kijken, over dingen nadenken waar je normaal niet zo mee bezig bent. Naarmate het traject vorderde merkte ik, dat dit steeds makkelijker werd. Het reflectieverslag na iedere sessie, de huiswerkopdrachten en de kaartspellen hebben mij inzichten gegeven. Inzichten welke ik zowel privé als zakelijk toepas, en die ervoor zorgen dat de balans weer terug is. Soms kom je er zelf gewoon even niet uit en dan is het heel fijn dat een onpartijdig iemand je datgene geeft, zodat je zelf weer verder kan. Ik heb heel veel geleerd, het is een waardevol traject geweest, en ik kan Femke van harte aanbevelen!

Anne de Munter, Public Health Nurse and Researcher bij GGD Gelderland-Zuid
Doordat ik op mijn werk vastliep ben ik bij Femke Derksen terecht gekomen. Ik vond de coaching gesprekken met Femke heel prettig. Ze richt zich op jou als persoon. En op jouw loopbaan inhoudelijk; waar liggenje kwaliteiten, je mogelijkheden en waar de valkuilen. Zo kwam ik er achter onder welke voorwaarden ik het prettigst werk, waar ik onzeker van word en hoe ik daarmee om kan gaan. Door ook thuis bezig te zijn met opdrachten werd het loopbaantraject iets van alledag. Daardoor kwam ik de dingen waar we het in de gesprekken over hadden ook tegen in mijn werk, bij het uitvoeren van hobby’s, en in (intieme) relaties. Het loopbaantraject heeft me enorm geholpen toen ik ermee bezig was, maar werkt ook nog lang daarna door. Ik voel me veel stabieler, prettiger, ik ben tevredener, maak betere keuzes en heb meer zelfvertrouwen.

Walter Tiemissen, voorheen adviseur Bedrijvendesk Rabobank, nu groepsleider bij Pluryn
Ik wilde iets anders gaan doen, maar wat? Ik had geen duidelijk beeld van waar mijn passie lag. Vandaar dat ik bij Femke een loopbaantraject ben gaan doen en met succes! Het waren interactieve sessies waar openheid en respect de boventoon voerden. Ik ben mij ervan bewust geworden dat ik meer in mijn mars heb, dan ik dacht. Ik ben zeer actief bezig geweest met het traject, maar op een gegeven moment kwam er een moment dat ik voelde dat ik moest gaan bewegen. Stappen zetten! Hier heeft Femke mij wel wakker geschud. Haha. En nu ben ik werkzaam in de jeugdhulpverlening. Eindelijk een baan waarin ik mezelf kan zijn. Super blij dat ik deze stap heb gezet!

WIL JIJ OOK AAN DE SLAG?
Bel me dan op 06 – 23 91 07 26 of mail naar femke@femkederksencoaching.nl

    Back To Top