‘Betrokken | empathisch | warm | respectvol | humor’

Wat zeggen cliënten over mij?

Annemiek, ZZP’er

In mijn ogen hebben we het traject best holistisch benaderd, maar met de professionele en kundige houding van Femke bleef het toch ook een vorm van zakelijkheid houden die ik als erg prettig heb ervaren. Stapsgewijs konden we op mijn zielsniveau kijken waar mijn verdriet en onzekerheid zat, waar familiepatronen zijn ontstaan om daarna weer terug te keren naar de realiteit van nu. Ik voelde mij dusdanig veilig bij Femke dat ik ook dit durfde aan te gaan zonder mezelf te veroordelen. Het diepere coachen, vond ik interessant en heel fijn.

Het was een traject van mij, aan mij en voor mij zonder dat iemand daar verder iets mee te maken had. Na elke sessie heb ik een aantal tools gekregen om te kunnen blijven terugkeren naar mijzelf. Dit traject is een ongoing reis die ik nu wil blijven volgen, soms op de achtergrond, soms wat meer op de voorgrond. De uitdaging ligt zoals altijd, om dit in de waan van de dag vol te houden. Ik vond het fijn om te zien dat Femke altijd verzorgd er uitzag, nuchter was in haar aanpak met mij en we samen ook humor konden delen. Voor mij de bevestiging dat dit de juiste coach was.

Arjen Lansdaal
Manager Purchase & Quality Assurance bij Flatfield Multiprint Int. B.V.

Ik ben bij Femke terecht gekomen omdat ik, door een aantal gebeurtenissen privé en in mijn werk, op zoek was naar de juiste balans in mijn leven. Daarnaast wilde ik graag weten of mijn huidige functie en werkomgeving wel echt bij mij pasten.

Femke’s aanpak is direct, open en eerlijk. Ik voelde me snel op mijn gemak en dan voel je je ook veilig om de diepte in te gaan.

Ik weet nu beter wie ik ben, waar ik goed in ben en wat bij mij past. Ik heb meer zelfvertrouwen en ervaar meer balans tussen werk en privé. Ik weet nu ook dat mijn huidige functie goed bij mij past. In mijn werkomgeving heb ik nog wel wat aanpassingen nodig en daarmee ben ik aan de slag gegaan. Femke heeft een gave om op een rustige manier mensen te laten inzien hoe hun wereld in elkaar zit om vervolgens de gewenste verbeteringen in gang te zetten. Voor mij een leerzaam traject!

.

Esther Askes-Verkerk
Reserveringsmedewerker bij Congres- & Vergadercentrum Domus Medica

Op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer. Ik was over mijn grenzen heen gegaan en dit kwam tot uiting in lichamelijke klachten. Ik was op zoek naar de juiste balans in mijn leven

In het begin waren de sessies best pittig. Ik moest op een hele andere manier naar mezelf kijken, over dingen nadenken waar je normaal niet zo mee bezig bent. Naarmate het traject vorderde merkte ik, dat dit steeds makkelijker werd. Het reflectieverslag na iedere sessie, de huiswerkopdrachten en de kaartspellen hebben mij inzichten gegeven. Inzichten welke ik zowel privé als zakelijk toepas, en die ervoor zorgen dat de balans weer terug is.

Soms kom je er zelf gewoon even niet uit en dan is het heel fijn dat een onpartijdig iemand je datgene geeft, zodat je zelf weer verder kan. Ik heb heel veel geleerd, het is een waardevol traject geweest, en ik kan Femke van harte aanbevelen!

Anne de Munter
Public Health Nurse and Researcher bij GGD Gelderland-Zuid

Doordat ik op mijn werk vastliep ben ik bij Femke Derksen terecht gekomen. Ik wilde te weten komen of het werk wat ik deed wel voldoende bij mij paste, want daar twijfelde ik enorm over. Ik vond mijn werk wel leuk, maar ik had de ambitie om meer te gaan doen. Ik wist alleen niet meer wat ik anders zou willen en kunnen en hoe ik dat zou kunnen bereiken.

Ik vond de coaching gesprekken met Femke heel prettig. Met name de manier hoe Femke de gesprekken voert. Ze richt zich op jou als persoon; wat vind je leuk, met wie ga je om en waarom? En op jouw loopbaan inhoudelijk; waar liggen je kwaliteiten, je mogelijkheden en waar de valkuilen. Zo kwam ik er achter onder welke voorwaarden ik het prettigst werk, waar ik onzeker van word en hoe ik daarmee om kan gaan. Door ook thuis bezig te zijn met opdrachten werd het loopbaantraject iets van alledag. Daardoor kwam ik de dingen waar we het in de gesprekken over hadden ook tegen in mijn werk, bij het uitvoeren van hobby’s, en in (intieme) relaties. Het loopbaantraject heeft me enorm geholpen toen ik ermee bezig was, maar werkt ook nog lang daarna door. Ik voel me veel stabieler, prettiger, ik ben tevredener, maak betere keuzes en heb meer zelfvertrouwen zowel thuis en mijn werk.

Vergoeding via werkgever

Veel bedrijven investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers, in het kader van preventie van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid, door het beschikbare opleidingsbudget hiervoor aan te wenden. Deze opleidingskosten zijn fiscaal aftrekbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Contact

Wil je meer weten? Bel, whatsapp of mail me dan gerust: 06 23 91 07 26 of femke@femkederksencoaching.nl.  Of gebruik onderstaande knop en vul het contactformulier in met je vraag. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.