Skip to content

NOBCO_keurmerk_coaching

NOBCO Coach

De Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) is trots op haar EIA geaccrediteerde coaches zoals Femke Derksen.   NOBCO logo
Een NOBCO coach maakt een verschil in de markt als het gaat om kwaliteit en professionele ontwikkeling.

Europees kwaliteitskeurmerk voor coaches

De European Individual Accreditation (EIA) is het Europese kwaliteitskeurmerk voor coaches. De NOBCO voert in Nederland de licentie van de EMCC (European Mentoring & Coaching Council) van dit keurmerk. Inmiddels heeft een ruime meerderheid van de NOBCO coaches een keurmerk op een van de vier niveaus behaald. Dit keurmerk biedt transparantie voor u als opdrachtgever.

EIA verzekert u ervan dat u samenwerkt met een coach die zich conformeert aan de Ethische Gedragscode en op wie het klachtenreglement (met sanctiebeleid) van toepassing is. Het keurmerk vertelt u ook dat deze coach zijn professionele ontwikkeling serieus neemt en zich voortdurend verder ontwikkelt. Onder meer met intervisie en/of supervisie, met het volgen van (bij)scholing en het bijhouden van de ontwikkelingen in het vak.  Dit toont iedere NOBCO coach iedere 5 jaar aan door de procedure te doorlopen om zijn of haar keurmerk te verlengen.

Foundation niveau sinds juli 2014

Sinds juli 2014 is Femke Derksen bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) op Foundation niveau geaccrediteerd. Wilt u meer weten over de verschillende accreditaties, dan kunt u op de NOBCO website in het kort lezen wat voor u de meerwaarde is van het werken met een EIA geaccrediteerde NOBCO coach.

Bel, whats-app of mail mij voor meer informatie, tel. 06 – 23 91 07 26 of femke@femkederksencoaching.nl.

NOBCO coach Arnhem Nijmegen

 

Back To Top