Skip to content

LOOPBAANCOACHING Nijmegen e.o.

Ga jij met lood in je schoenen naar je werk? Heb je het gevoel dat je niet meer op de juiste plek zit? Word je onvoldoende uitgedaagd? Kost je werk je teveel energie? Of wil je simpelweg eens wat anders gaan doen? Wellicht is het dan tijd om na te denken over een carrière switch. Ik help je hierbij met een professioneel loopbaantraject.

VOOR WIE IS LOOPBAANCOACHING GESCHIKT?

✓ Als je een carrière switch overweegt.
✓ Als je wil werken aan persoonlijke groei en balans.
✓ Als je wil werken aan je competenties en prestatieverbetering.
✓ Scholieren/studenten die hulp nodig hebben bij hun opleidings- en/of beroepskeuze.

WERKWIJZE LOOPBAANCOACHING:
✓ Gemiddeld 8 coachgesprekken van 1,5 uur.
✓ Gebruik van coachspellen en loopbaaninstrumenten.
✓ Reflectieverslagen en thuiswerkopdrachten.
✓ Plan van aanpak en nazorggesprek

INVESTERING QUA KOSTEN EN TIJD:
Dit is afhankelijk van het aantal benodigde gesprekken. Dit bespreken we in het intakegesprek en daarna maak ik een offerte op maat voor je op. Afhankelijk van je hulpvraag duurt een traject 4 tot 6 maanden. De gesprekken worden in onderling overleg afgesproken en vinden doorgaans om de 2 à 3 weken plaats.

CONTACT:
Wil je meer weten of contact? Bel, whats-app of mail me dan gerust: 06 – 23 91 07 26 of femke@femkederksencoaching.nl.  Of vul onderstaand formulier in met je vraag. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

  loopbaancoaching

  Belastingaftrek voor particulieren

  Kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding zijn boven een bedrag van € 250,- volledig fiscaal aftrekbaar, mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. Het gaat dan om kosten die gezien worden als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’. Coaching kan aan dit criterium voldoen als je het inzet om beter of effectiever te presteren op je werk of als je het inzet bij het vinden van een andere baan, zowel binnen jouw huidige werkgever als daarbuiten. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor de exacte voorwaarden op de site van de Belastingdienst.

  Vergoeding via werkgever

  In het kader van preventie van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid zijn werkgevers in toenemende mate bereid om de kosten van begeleiding (coaching) voor hun werknemers te vergoeden. Loopbaancoaching voorziet in ontwikkeling en groei van medewerkers. Veel bedrijven investeren in die ontwikkeling van hun medewerkers door het beschikbare opleidingsbudget hiervoor aan te wenden. Deze opleidingskosten zijn voor de werkgever aftrekbaar. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.

  Vergoeding via werkgever

  “Loopbaancoaching voorziet in ontwikkeling en groei van medewerkers. Veel bedrijven investeren in die ontwikkeling door het beschikbare opleidingsbudget hiervoor aan te wenden. Deze kosten zijn voor de werkgever aftrekbaar. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.”

  loopbaancoaching

  Klanten

  Referenties Femke Derksen
  Back To Top