Skip to content

interim / freelance

Inzetbaar voor interim en freelance HRM opdrachten

Zoekt u een ervaren deskundige in de vakgebieden persoonlijke en loopbaan coaching, dan ben ik op parttime basis beschikbaar. Voor interim of freelance opdrachten HRM op MBO+/HBO niveau in de regio Nijmegen ga ik graag het gesprek met u aan.

Inzetbaar voor:
✓ individuele begeleiding van medewerkers op loopbaan en persoonlijk vlak;
✓ het begeleiden van managers in het coachen van hun medewerkers;
✓ administratief-organisatorische werkzaamheden;
✓ het begeleiden van scholieren en/of studenten bij het maken van een studie- en/of een beroepskeuze;

Mijn visie:
‘Om het beste uit mensen te halen, moet je geloven dat het beste nog in hen zit’. Ik geloof heilig in deze stelling. Mijn kracht ligt erin het beste uit de mens te halen. Een win-win situatie voor mens en organisatie.
Voor meer informatie over mijzelf, verwijs ik u graag door naar mijn pagina Femke Derksen en naar mijn Linkedin profiel.

Contact:
Wilt u meer weten? Bel, whats-app of mail me dan: 06 – 23 91 07 26 of femke@femkederksencoaching.nl.  Of vul hieronder uw gegevens in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

     

    Freelance persoonlijke coach en loopbaanbegeleiding

    Back To Top