‘Hoe gaat het ècht

met jou?’

De Balansmeting

Een burn-out ontstaat niet van vandaag op morgen. Vroegtijdige herkenning van de signalen en preventieve coaching kunnen de nadelige gevolgen hiervan voorkomen. De Balansmeting geeft jou inzicht in jouw balans, energie en veerkracht. Daarmee geeft het jou de mogelijkheid te werken aan preventie en/of herstel. 

Voor wie is de Balansmeting geschikt?

Ervaar jij al langere tijd verschillende burn-out klachten of vermoed je dat je al in een burn-out zit, dan is het verstandig om de Balansmeting te doen.

Werkwijze Balansmeting

Je vult een lijst in met 165 stellingen en 16 aanvullende vragen. Dat invullen duurt ongeveer 30-45 minuten. De uitkomsten van de meting maken duidelijk hoe het écht met jou gaat, onder de oppervlakte, en vormen een goede gespreksopener. We bespreken de Balansmeting in een evaluatiegesprek van 1 uur. Daarna volgt, indien nodig en gewenst, een coachtraject waarin je kunt werken aan het verbeteren van je eigen veerkracht.

EFPA gecertificeerd

De balansmeting rapportage maakt onderdeel uit van de productrange van L&D Support. Dit meetinstrument is door L&D Support BV in eigen beheer ontwikkeld en EFPA (European Federation of Psychologists’ Associations) gecertificeerd.

De Balansmeting

De Balansmeting bestaat uit een analyse, gebaseerd op het Veerkrachtmodel van L&D Support, dat vijf lagen onderscheidt:

  1. Persoonskenmerken (de kern) die een extra risico geven of juist weerstand bieden voor het krijgen van stress;
  2. Karaktertrekken (bronnen) die een extra risico vormen voor het krijgen van stress;
  3. De mate waarin iemand het gevoel heeft regie over het eigen leven te hebben;
  4. De mate van ervaren stress en spanning;
  5. Wat stress betekent voor de energieverdeling.

Vergoeding via werkgever

Veel bedrijven investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers, in het kader van preventie van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid, door het beschikbare opleidingsbudget hiervoor aan te wenden. Deze opleidingskosten zijn fiscaal aftrekbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Contact

Wil je meer weten? Bel, whatsapp of mail me dan gerust: 06 23 91 07 26 of femke@femkederksencoaching.nl.  Of gebruik onderstaande knop en vul het contactformulier in met je vraag. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.