Skip to content

Professionele beroepskeuzetest

 

PROFESSIONELE BEROEPSKEUZETEST

Ben je benieuwd welk beroep en/of welke opleiding het beste bij jou past? Of ben je toe aan een carrièreswitch omdat je twijfelt je of je huidige baan wel aansluit bij wat jij écht leuk vindt? Met behulp van de professionele HZO beroeps- en studiekeuzetest ontdek je welk beroep het beste bij je past.

Doel professionele beroepskeuzetest
Het doel van Hollands zelfonderzoek (HZO) voor beroeps- en loopbaankeuzes is om je te lateBeroepskeuzetest Nijmegen en Arnhemn nadenken over jezelf, je beroepskeuze en je loopbaan. Via deze test kun je er achter komen welk beroep (en dus welke opleiding) het beste bij je past. Het geeft inzicht in wie je bent, maar ook in je interesses, je competenties, je waarden en je eigenschappen. De deelnemer wordt gestimuleerd om actief te zoeken naar passende beroepen en functies. Hierdoor is het HZO niet alleen een test, maar ook een zelfreflectie-instrument.

Gratis professionele beroepskeuzetest?
Op internet is er volop keus voor een gratis beroepskeuzetest. Ik kies hier bewust niet voor. Mijn ervaring is dat vrijwel iedereen het leuk vindt om een dergelijke test te doen, maar vervolgens met de uitslag niet zoveel doet. Er is onvoldoende bewustzijn en er vindt onvoldoende verdieping plaats. Een test voor beroepskeuze levert je het meeste resultaat op als je de tijd neemt om de resultaten te bespreken met een loopbaancoach.

Werkwijze professionele beroepskeuzetest en loopbaanadvies
Als jij wilt weten welk beroep echt bij jou past, doe dan deze test. Je kunt de test thuis maken en we bespreken de uitslag vervolgens in een gesprek van 1 uur.

Speciale aanbieding! € 125,- exclusief 21% BTW.

Heb je interesse?  Vul dan hieronder je gegevens in of bel, whats-app of mail mij, tel. 06 – 23 91 07 26 of femke@femkederksencoaching.nl.

    Professionele beroepskeuzetest

    Back To Top