‘Ik weet nog niet precies wat ik wil,

maar ik wil wel’

Professionele Beroepskeuzetest Nijmegen e.o

Ben je benieuwd welk beroep en/of welke opleiding het beste bij jou past? Met behulp van een professionele beroepskeuzetest ontdek je welk beroep het beste bij je past.

Doel beroepskeuzetest

Het doel van een beroepskeuzetest is om je te laten nadenken over jezelf, je beroepskeuze en je loopbaan. Via deze test kun je er achter komen welk beroep (en dus welke opleiding) het beste bij je past. Het geeft inzicht in wie je bent, maar ook in je interesses, je competenties, je waarden en je eigenschappen. Je wordt gestimuleerd om actief te zoeken naar passende beroepen en functies.

Gratis beroepskeuzetest?

Op internet is er volop keus voor een gratis beroepskeuzetest. Ik kies hier bewust niet voor. Mijn ervaring is dat vrijwel iedereen het leuk vindt om een dergelijke test te doen, maar vervolgens met de uitslag niet zoveel doet. Er is onvoldoende bewustzijn en er vindt onvoldoende verdieping plaats. Een test voor beroepskeuze levert je het meeste resultaat op als je de tijd neemt om de resultaten te bespreken met een loopbaancoach.

Wat wilde jij worden als kind?

Werkwijze beroepskeuzetest en loopbaanadvies

Als jij wilt weten welk beroep of welke opleiding echt bij jou past, doe dan deze test. Je kunt de online test thuis maken en we bespreken de uitslag vervolgens in een gesprek van 1 uur.

Vergoeding via werkgever

Veel bedrijven investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers, in het kader van preventie van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid, door het beschikbare opleidingsbudget hiervoor aan te wenden. Deze opleidingskosten zijn fiscaal aftrekbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Contact

Wil je meer weten? Bel, whatsapp of mail me dan gerust: 06 23 91 07 26 of femke@femkederksencoaching.nl.  Of gebruik onderstaande knop en vul het contactformulier in met je vraag. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.